لیست اختراعات سيروس قائدي
هدف از اختراع موجود توليد موش مبتلا به ديابت نوع 2 در اثر رژيم غذايي AGEs و كم تحركي مي باشد. القاي موش ديابتي بوسيله كم تحركي و افزايش مصرف غذا حاوي AGEs (Advanced Glycation End products) انجام شده است. ميزان AGEs بصورت كاملا طبيعي و بصورت فرآوري شده افزايش مي يابد كه اين فرآيند كاملا شبيه غذاهاي انساني است و بصورت شيميايي به جيره هاي غذايي افزوده نشده است. همچنين، با توجه به اينكه القاي ديابت با كمك داروهاي شيميايي ناكارآمد است و بطور كامل سبب القاي ديابت نوع 2 نمي گردد و از سوي ديگر اختلالات ژنتيكي نيز شبيه به مدل انساني نمي باشد. نكته حائز اهميت اين است كه در اين اختراع دو عامل مهم در زندگي انسان ها يعني رژيم غذايي و فعاليت بدني كه نقش كليدي در چاقي و ديابت دارد در نظر گرفته شده است. در واقع اين اختراع شبيه سازي جامعه امروزي از لحاظ تغذيه و سبك زندگي مي باشد و نكته مهم و متمايز نسبت به ساير اختراعات ديگر مي باشد.
فرآیند تولید، جداسازی و استفاده از آنتی بادی های اختصاصی زرده تخم مرغ برای پیشگیری و درمان اسهال دام
داروي "پيشگيري و درمان اسهال گوساله با آنتيبادي هاي اختصاصي زرده تخممرغ" كه بر پايه علوم بيوتكنولوژي طراحي و آزمايش شده است. بيماري اسهال در گوساله يكي از عوامل عمده در كاهش بازده اقتصادي مراكز پرورش گاوشيري مي باشد كه درمان آن با انواعي از آنتيبيوتيك ها باعث ايجاد مقاومتهاي دارويي و باقمانده هاي بيولوژيك نامطلوب شده است. استفاده از آنتي بادي هاي زرده تخممرغ عليه عوامل بيماري زا روشي تاثير گذار براي درمان بيماري هاي عفوني مي باشد. ابتدا اشرشياكلي K99 و كريپتوزپروديوم از مدفوع حيوانات آلوده جداسازي و سپس با محلول تهيه شده حاوي كرونا و روتا ويروس مخلوط گرديد. پس از آن، تركيب آنتي ژنيك حاصل با ادجونت فروند مخلوط و براي ايمونيزاسيون پرندگان مورد استفاده قرار گرفت. پس از استخراج آنتيباديها از تخم مرغ، غلظت و فعاليت اختصاصي با بهره گيري از روش هاي مبتني بر اليزا، آزمايش آگلوتيناسيون و نيز بررسي روند پيشگيري و درمان اسهال به صورت مزرعه اي صورت پذيرفت. نتايج تحقيق حاضر بيانگر واكنش قدرتمند تيتراسيون و آگلوتيناسيون آنتي بادي اختصاصي با عوامل بيماري زا و نيز توانمندي قابل ملاحظه محصول حاضر در پيشگيري و درمان اسهال گوساله ها مي باشد.
زمينه فني : القاي چاقي در مدل حيواني مشكل فني، كاربرد يا كاربرد هاي اصلي اختراع: جهت القاي چاقي در مدل هاي حيواني از جمله \\\\\\"Balb/c، C57bl/6، Rat\\\\\\" و مدل هاي حيواني كه به رژيم غذايي پرچرب حساس هستند از اين فرمولاسيون خوراك دام استفاده مي شود. در اكثر مطالعات علوم پايه و رشته هاي پيراپزشكي جهت بررسي فاكتورهاي فيزيولوژيك و ژنتيكي در بافت هاي مختلف بدن از مدل هاي حيواني استفاده مي شود و از طرفي يكي از معضلات و مسائل جهان در كشور هاي توسعه يافته يا در حال توسعه، چاقي و بيماري هاي متابوليك مرتبط با آن است. لذا بررسي فاكتورهاي مختلف فيزيولوژيك و ژنتيك در بافت هاي مختلف بدن در مدل هاي چاقي حيواني ضروري به نظر مي رسد.
موارد یافت شده: 3